Een dagje niksen
Door: Familie Schilstra
Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn
15 November 2011 | China, Peking
Waarom eigenlijk?? Grace onze gids was gisteren naar het Chinese ministerie van buitenlandse zaken geweest om de documenten te laten controleren en te legaliseren.
Ze wilde vandaag aan de groep de tussenstand daarvan komen vertellen.
Het duurde en duurde maar en om 13.00 uur kwam ze dus bij ons op de kamer en wat blijkt.....
juist bij onze documenten zijn er op 3 stuks fouten gemaakt door de notaris. Deze fouten zijn niet door ons opgemerkt maar dat is ook logisch aangezien de fouten in het Chinese deel staan en je weet het he...ons Chinees is niet meer wat het geweest is.
We waren wel verbaast hierover aangezien de lokale gids in Zhengzhou dit dus ook niet heeft opgemerkt en die heeft toch echt elk document minitieus doorgenomen.
Hoe nu verder......geen probleem, Grace heeft al een nieuwe set documenten voor ons geregeld en deze komen vanavond met het vliegtuig vanuit Zhengzhou aan in Beijing. Ze belt ons vanavond door hoe laat morgen Dick klaar moet staan om samen met Grace naar het ministerie van buitenlandse zaken te gaan voor de herkansing :D
je merkt, we zijn er niet gestrest onder want nu is het wel heel handig dat we een lang verblijf hier hebben. We hebben de tijd hiervoor maar handig is het niet.
We hebben vandaag dus eigenlijk niet veel gedaan. De kids hebben een paar filmpjes gekeken van het Zandkasteel en Cars.
Vroeg in de middag even siësta gehouden samen met de jongens en Hinke kon het niet laten hiervan een foto te maken...
Later die middag zijn we toch maar even de buitenlucht ingedoken en hebben wat in de omgeving van het hotel gewandeld en hebben een aantal shoppingmalls in de omgeving bezocht.
Zaijian!! (tot ziens)
15 November 2011 - 11:20
Miranda:
hoi hoi
ja en dan denk je dat je alles zo goed hebt gecontroleerd...........................
problemen met de documenten, komt zo bekend voor. Maar het is goed gekomen bij ons en dat komt het bij jullie zo te lezen ook. Maar het is wel spannend allemaal.
sterkte en succes morgen.......................
miranda, marcel, laura en jim -
15 November 2011 - 14:06
Barbara,Martijn,tim:
Balen!! Maar goed dat kind en toekomst goede gidsen heeft die alles voor je regelen!
Wat een guitige koppies, wat heerlijk om van de foto's te genieten elke keer.
Het is elke dag echt uitkijken naar de update-mail!
EN!!!
Morgen nog maar een weekje!!!! -
15 November 2011 - 14:17
Nathalie En Co:
Ik geniet ontzettend van jullie dagelijkse updates. Stiekum vooral toch van de foto's, want je kent het gezegde een foto zegt meer dan 1000 woorden. Wat ziet Ruben er al ontspannen uit op die laatste foto's, prachtig. Wat een mooi manneke zeg. Hinke je hebt het maar goed voor elkaar met die mannen van je. Met de documenten komt het vast goed. Jullie zijn doorgewinterde (adoptie) ouders inmiddels. Dat zie je ook aan de titel boven dit stukje...een dagje niksen. Toen we allemaal net ouders werden van ons eerste kindje was ook een dag "Niks" doen hard werken...onwennig over flesjes, luiers, slaapjes, etc. etc. Hoe anders is dat nu he.
Succes morgen met de documenten en geniet van jullie dagen samen. Fijn dat het met Senna ook zo goed gaat, lang leve Skype!
Wij zijn in mei twee weken op vakantie geweest in Beijing met onze kinderen en vonden ook het Taoranting park geweldig. Misschien wel wat ver weg voor jullie, maar wellicht de moeite om eens op te googelen. Vooral op zondag erg leuk. Echt een gezinspark met vijvers waar je allerlei bootjes kunt huren, knutselactiviteiten voor kinderen, een minikermis, visjes voeren met babyflesjes (ja echt waar) etc.
Groetjes
Berny, Nathalie, Ayleen, Yindi en Bing.