De intake staat gepland - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu De intake staat gepland - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

De intake staat gepland

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

19 Januari 2011 | Nederland, Elst

Hoi allemaal,

Hebben we eergisteren nog een update geplaatst kunnen we vandaag al weer wat melden.
We werden vandaag tegen het einde van de morgen gebeld met het bericht dat het matchingsformulier in goede orde was ontvangen door Kind en Toekomst.
Vervolgens konden we de agenda trekken want we mogen op intake komen!
De afspraak staat nu voor volgende week woensdag de 26e gepland.
Het gaat weer voorspoedig. :)

• 19 Januari 2011 - 11:59

Buren A.d. Romein:

Wat onzettend snel allemaal! Gefeliciteerd met het behalen van weer een milestone...

• 19 Januari 2011 - 12:30

Angelique & Co:

Super! Het schiet lekker op zo. Heel veel succes volgende week!

Groetjes, Angelique @ co

• 19 Januari 2011 - 13:28

David& Pauline:

Hoi Dick en Hinke,

Ook voor jullie breekt er nu weer een spannende tijd aan. Veel succes met de voorbereidingen!!
    Groeten van David& Pauline
    (wij zijn te volgen op over de muur)

• 19 Januari 2011 - 16:42

Fam Wiersum:

dat gaat snel...spannend!!!

groetjes Luit, Bridget, Jian en Yuan

• 19 Januari 2011 - 19:15

Harco*Rosali*Claudia:

Hallo family,
    Tjee het is allemaal bijna niet meer bij te houden. Hoe verschillend iedere procedure van jullie kan verlopen he. We hopen dat jullie een prettige en positieve intake zullen hebben.

Lieve groetjes,
    Harco * Rosali * Claudia

ps De foto's blijven leuk om te zien, iedere keer weer nieuwe als wij jullie site bezoeken.

• 25 Januari 2011 - 19:58

David En Pauline:

Hoi Dick en Hinke,
    We willen jullie nog heel veel succes toe wensen met het intake gesprek morgen!

Dus succes! :-)

Groeten David & Pauline