O o... Den Haag....
Door: Dick Schilstra
Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn
12 Augustus 2010 | Nederland, Elst
Zoals in een vorig verslag al aangegeven hebben we een paar daagjes in de hofstad gerelaxt. Het was echt even genieten. Lekker even aan het shoppen geweest, verschillende terrasjes met een bezoekje vereerd en heerlijk gegeten in de verschillende restaurants.
Voor degenen die nog een keertje naar Den Haag gaan, we hebben wel een tiplijstje met leuke en vooral goede restaurantjes.
Aan de ene kant was het ook weer even spannend aangezien het de eerste keer was dat we 2 nachtjes weg waren van Stijn. De kleine man heeft zich keurig gedragen en gehouden bij opa en de oma's. Met Senna is het ook heel goed gedaan dus de spanning was er ook snel weer van af bij ons.
Het weer zat ook goed mee moet ik zeggen, we hebben alleen dinsdagmiddag en avond wat regen gehad en de rest was het zonnig.
We hebben in die dagen ook even contact gelegd met de Raad voor de Kinderbescherming om te horen wat de prognose is voor het raadsonderzoek. Zoals het er uit ziet gaan we hiermee starten ergens in de komende 2 tot 2,5 maanden. Op korte termijn is het namelijk niet waarschijnlijk gezien het vakantiezeizoen...maar volgens de raadsmedewerker kan het ook meevallen dus we zien het wel.
In de tussentijd hebben we de afspraak voor de keuring ook al geregeld dus het treintje gaat zachtjes aan lopen.
17 Augustus 2010 - 15:24
Fam Wiersum:
Hoi lieve familie,
Wat spannend - opnieuw een bijzonder reis.
Tot snel op onze reunie.
groetjes,
Luit, Bridget, Jian en Yuan