Inlezen van het rapport - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Inlezen van het rapport - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Inlezen van het rapport

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

17 December 2010 | Nederland, Elst

Vandaag mochten we bij de raad voor de kinderbescherming ons gezinsrapport inlezen. De raadsmedewerker heeft hard gewerkt om het allemaal op tijd voor ons klaar te hebben.
Het resultaat mocht er dan ook wezen. Hij heeft het gesprek van ruim anderhalve week geleden heel goed samengevat en hij heeft onze zienswijze en motivatie heel goed verwoord.
Het blijft ook wel weer gek aan de ene kant om te lezen hoe iemand anders tegen jou, je relatie en je gezin aankijkt. Aan de andere kant is het ook wel erg leuk...
Na een paar kleine aanpassingen in het rapport te hebben gemaakt (ja, dat mag...) was de conclusie ook mooi om te lezen. We hebben een positief advies gekregen voor het opnemen van een derde adoptiekindje, met een special need, in ons gezin!!

De raadsmedewerker gaat het rapport met het advies nu opsturen naar het Ministerie van Justitie in Den Haag, waarna we de beginseltoestemming toegestuurd krijgen. Tegelijkertijd stuurt het Ministerie het rapport en een kopie van de toestemming naar onze vergunninghouder, Stichting Kind en Toekomst.

Het is een week voor Kerst, dus we hopen dat we de beginseltoestemming nog dit jaar bij ons op de mat ligt. Het Ministerie is de komende tijd gewoon open dus het zit er dik in dat het ook gaat lukken. Hopelijk gaat TNT niet nog een keer staken....

Inmiddels hebben we ook al een aantal keren contact gehad met Kind en Toekomst over verschillende zaken. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we in januari al op intake komen, mits natuurlijk ze ons rapport hebben ontvangen.

Wordt vervolgd...

• 18 December 2010 - 20:04

Miranda Vreeswijk:

Heel leuk om jullie te volgen. Wij hebben afgelopen donderdag ons rapport ingelezen voor een derde adoptiekindje. En wij krijgen ook toestemming om een derde kindje met special need in ons gezin op te nemen.

Laten we inderdaad hopen dat die BT dit jaar nog op de mat ligt. En dan. . op naar Kind en Toekomst (ook onze vergunninghouder)!

Groetjes

• 19 December 2010 - 06:36

Theo Susan & Don:

Afgelopen maandag kregen wij onze BT voor een tweede van Justitie ging heel snel binnen 3 dagen dus hopelijk gaat het Lukken. Wordt het nog druk bij K & T.

Groetjes

• 28 December 2010 - 11:04

Miranda:

Dag Dick en Hinke,

Spannend hoor. Hoop dat jullie snel op intake mogen bij K&T en dat er snel een voorstel van een derde wonder voor jullie zal komen.

Dat 2011 mooie berichten mag geven.

groetjes

Marcel, Miranda, Laura en Jim Mos