Wat een mooi weekend
Door: Dick Schilstra
Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn
25 April 2011 | Nederland, Elst
Het was een prachtig weekend. Wat een weertje zeg, en dat in april. Het leek wel zomer.
Als je op dit weer wordt getrakteerd dan ben je wel verplicht om naar buiten te gaan, binnen zitten is er dan niet bij uiteraard.
Aangezien Senna ook thuis was dit weekend zijn we er dan ook veelvuldig op uitgetrokken.
Afgelopen zaterdag zijn we gaan wandelen met z'n allen in Sonsbeekpark in Arnhem. Dit is 1 van onze favoriete wandelroutes. De rest van die dag lekker in de tuin verbleven.
Zondag was een fijne dag om samen met opa en oma naar de dierentuin te gaan. Heerlijk de hele dag geslenterd en naar de dieren gekeken. Stijn en Senna hebben genoten van die dag. Zeker nadat 's avonds de dag werd afgesloten met frietjes.
Maandag ging Senna weer terug naar haar vriendjes en vriendinnetjes in Villa Kakelbont. Samen met Stijn zijn we daarna naar de open boerderijdagen geweest. Een leuk initiatief van een van de zuivelfabrikanten. Je kunt dan rondsnuffelen op een boerderij in je omgeving en kijken waar de melk vandaan komt.
Stijn was eerst nog een beetje schichtig maar toen hij de tractoren zag was het ijs snel gebroken.
Op adoptiegebied is het nog steeds rustig. We hebben nog geen nieuws te melden behalve dat we geduldig moeten zijn.
Groetjes, geniet van de foto's.