Dit zijn we niet gewend - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Dit zijn we niet gewend - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Dit zijn we niet gewend

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

07 Augustus 2010 | Nederland, Elst

Afgelopen week viel het BKA nummer in de bus. Dit is het centrale administratienummer dat iedere aanstaande adoptieouder krijgt van de Nederlandse adoptie autoriteit.
Zodra dat nummer is toegekend krijgt ook de Raad voor de Kinderbescherming de opdracht om een (in ons geval) aanvullend gezinsonderzoek te doen.
Tot onze verbazing viel vandaag een brief van de Raad voor de Kinderbescherming in Arnhem in de bus met de keuringsformulieren en de mededeling dat er binnenkort contact wordt opgenomen om een afspraak te plannen. Een dergelijke voortvarendheid zijn we niet echt gewend van het raadskantoor en dat is ook wel eens prettig om mee te maken. Als je ons een beetje kent weet je ook dat we niet gaan wachten totdat we gebeld worden.....juist ja, we gaan er zelf even een belletje aan wijden volgende week.

Voor de keuring moeten we op zoek naar een arts die niet onze eigen huisarts is. Gelukkig hebben we nog de gegevens van onze vorige keuringsarts en die gaan we dus maar weer eens met een bezoekje vereren.

Eerst gaan we nog een paar daagjes lekker relaxen in Den Haag. We hebben er echt zin in.

Tot de volgende update!!

• 08 Augustus 2010 - 10:51

Kroon:

Haha, we gaan echt gelijk op, straks zitten we nog in het zelfde vliegtuig ;-) Veel plezier in Den Haag, wij hebben daar vorig weekend erg genoten !!!!

Groetjes uit Doesburg.

• 09 Augustus 2010 - 18:35

Willes:

Nou, jullie treintje gaat op volle toeren. Ik hoop snel te lezen wanneer jullie voor het 1e gesprek mogen komen.

Robert, Wilma, Elin, Yuna & Qing
    www.overdemuur.nl

• 10 Augustus 2010 - 07:31

Harco*Rosali*Claudia:

Hallo familie,

En zo kan het dus ook! Fijn he dat ze zo snel hebben gereageerd. Succes met de verdere voorbereidingen en we hopen dat jullie hebben genoten in Den Haag.

Harco * Rosali * Claudia

PS wat wordt Stijn al groot en wat leuk om Senna en Stijn samen op de foto te zien.

• 12 Augustus 2010 - 19:42

Mathilda:

Ben op jullie site terechtgekomen en zie dat we een beetje gelijk gaan oplopen misschien, wij hebben vorig jaar ook op 3 augustus de overdracht gehad en hebben ook een BKA nummer aangevraagd, maar nog niet gekregen, omdat we pas 15 augustus thuis zijn gekomen geld die datum.

Ook wij zullen straks vallen onder de Raad voor de Kinderbescherming van Arnhem.

Groetjes Mathilda