Het intakegesprek - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Het intakegesprek - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Het intakegesprek

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

26 Januari 2011 | Nederland, Elst

Vandaag hadden we het intakegesprek bij onze vergunninghouder Stichting Kind en Toekomst. Het klinkt heel formeel maar het was een heel ontspannen gesprek met een voor ons bekende medewerker. Ook het weerzien met andere medewerkers van de stichting was erg leuk.
We hebben uitgebreid gesproken over van alles en nog wat en uiteraard ook bij de verschillende special needs waar we open voor staan.
Daarnaast is de special focus lijst ook aan bod gekomen. Wat dat is leg ik in een ander berichtje wel eens uit.

We hebben het een en ander aan huiswerk meegekregen en kunnen ons dossier gaan samenstellen. Op de verklaring omtrent het gedrag na hebben we eigenlijk alles al compleet.
Hopelijk kunnen we alles snel inleveren en na de controle van het dossier snel gaan legaliseren.

Tot de volgende keer...

• 27 Januari 2011 - 20:00

Marian:

Weer een stapje verder dus! Wij gaan jullie vanaf nu volgen, jullie kennen ons niet maar wij zijn op dit moment ook bezig met het verzmelen van documenten voor SN China. Dus ja zitten zo ongeveer in dezelfde fase maar jullie hebben al ervaring haha.
    Wij hopen samen met jullie op een voorspoedige procedure
    Groeten Ingmar en Marian uit Assen

• 30 Januari 2011 - 18:41

Chantal,martijn,kai:

Hoi hoi,
    Bedankt voor jullie berichtje, wat spannend jullie 3 de procedure!
    De laatste stappen en dan wcahten op een mooi voorstel.
    We zullen jullie volgen.
    www.droomkind.nl