Het Olympisch stadion - Reisverslag uit Peking, China van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Het Olympisch stadion - Reisverslag uit Peking, China van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Het Olympisch stadion

Door: Familie Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

13 November 2011 | China, Peking

Vandaag zijn we na een nacht op een hard bed toch lekker uitgeslapen tot een uur of acht. Stijn en Ruben hebben tijdens het ontbijt heerlijk gebakken rijst en bami gegeten. Rijst en bami als ontbijt?? Jazeker...hier hebben ze een compleet chinees buffet als ontbijt. De boys lieten het zich goed smaken en willen morgen weer hetzelfde. Het aanbod is sinds de laatste keer wel verbeterd maar we zijn in het vorige hotel in Zhengzhou toch wel erg verwend.
Eén voordeel hebben we wel hier....het eten is tenminste dit keer warm ;)

Na het ontbijt hebben we boodschappen gedaan in de supermarkt onder het hotel en ook hier is het aanbod erg gevarieerd, van varkenspoten tot halve snuiten(!!) en van verse groenten en fruit...tot kleding aan toe
Na de boodschappen te hebben gedaan, want een bal moest er nu toch wel komen, hebben we in de kamer geluncht (bananen, tomaatjes en cake).
Daarna zijn we met de familie Klaver en hun vijf jarige zoon Ji naar het birdsnest van het Olympisch stadion gelopen. Het was fris maar zonnig en goed te doen. We hebben het lekker rustig aan gedaan en er waren veel fotomomenten. Halverwege de middag waren we weer terug in het hotel lekker opwarmen met een kop jasmijn thee. De jongens genieten volop van de ruimte die ze hier hebben. Af en toe een klein gevecht om de auto's. Wat Ruben in de handen krijgt laat hij maar met moeite los, zoveels moois:)
Nog lekker wat gerelaxt en gespeeld en vroeg gegeten bij de Mac Donald's. Voor het eerst lagen de kids op tijd in bed, ook omdat Stijn voor het eerst de hele dag niet heeft geslapen. Nu maar hopen dat ze niet al te vroeg wakker worden.

• 13 November 2011 - 12:32

Erwin En Gerry:

Wat leuk om jullie reis te volgen en wat fijn om te horen dat alles goed gaat
    Jullie zitten in hetzelfde hotel als wij vorig jaar
    op die ene foto die vanaf jullie kamer is genomen naar beneden is een goed restaurant te zien
    alleen bestel er geen kippepootjes want wat je dan krijgt ??? groetjes Erwin en Gerry

• 13 November 2011 - 15:58

Pascal&Debby:

Erg leuk om zo op de hoogte te worden gehouden.
    Geweldig dat Ruben zo leuk reageerd.
    Die onderlinge kift met Stijn is wel herkenbaar....

• 13 November 2011 - 21:46

Angelique:

Geweldig om te zien hoe jullie allemaal stralen. En dat filmpje!!! Echt heel onroerend om te zien! Het gaat duidelijk heel goed met jullie. Geniet lekker verder van elkaar! En bedankt voor het ons laten meegenieten!
    Liefs,
    Angelique, Yinte en Liam

• 14 November 2011 - 12:24

Pauline:

Hoi lieve allemaal,

Fijn om te zien dat het zo goed gaat, wat een heerlijke mannetjes zijn het ook!
    Wij genieten ook van de filmpjes :-)

Veel liefs David, Pauline en Wei Wei