Beginseltoestemming
Door: Dick Schilstra
Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn
28 December 2010 | Nederland, Elst
De toestemming is 4 jaar geldig dus dat moet hopelijk geen probleem zijn.
Als het goed is heeft Kind en Toekomst dus nu ook ons rapport en een kopie van de beginseltoestemming. De volgende stap is wachten tot we door hun worden uitgenodigd voor de intake.
IEDEREEN DIE ONS VOLGT WILLEN WE OOK OP DEZE MANIER EEN FANTASTISCHE JAARWISSELING TOEWENSEN!!!
28 December 2010 - 15:36
Wim & Marjan De Jong:
Wat heerlijk voor jullie dat de BT er zo snel is, gefeliciteerd. Hopelijk wordt 2011 het jaar dat jullie voor de 3e keer naar China mogen om een kindje te halen. Fijne dagen!! -
28 December 2010 - 15:51
Gertie&Jacqueline:
Gefeliciteerd, en heerlijk dat dit nog zo snel is geregeld. Wij wensen jullie een hele goede jaarwisseling toe en hopen dat jullie in 2011 voor de derde keer naar China mogen gaan. Groeten van Gertie, Jacqueline, Noa en Jade -
28 December 2010 - 19:41
Mathilda:
Wat heerlijk dat jullie de BT al ontvangen hebben, wat een super mooi bericht zo aan het einde van het jaar, laat 2011 nu maar komen.
Groetjes Mathilda -
29 December 2010 - 19:30
Harco*Rosali*Claudia:
Hallo familie!
Wat een mooie post in deze dagen. Zeer welkom natuurlijk!
Wat gaat het allemaal snel, we kunnen jullie nauwelijks bijhouden of er staat alweer een mooi bericht op de site. Ook heel leuk om alle foto's te zien van Senna en Stijn.
Een heel fijn uiteinde van het jaar en een geweldig 2011 en dat we elkaar maar weer snel zullen zien. Gezellig!
Lieve groetjes,
Harco * Rosali * Claudia -
07 Januari 2011 - 20:44
Karin :
Gefeliciteerd. Op weg naar jullie 3e kindje!!!