Proforma - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Proforma - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Proforma

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

04 Juli 2009 | Nederland, Elst

Vandaag ontvingen we dan eindelijk de proformafactuur van het reisburo. Niet dat we zo enthousiast zijn om weer geld te betalen (en het is me een vette rekening!!), maar op de factuur staat ook de zogenaamde proformadatum. Dat is de voorlopige vertrekdatum van ons avontuur naar China. De voorlopige vertrekdatum is 31 juli aanstaande. In de praktijk betekent het dat we altijd voor die datum ook daadwerkelijk gaan vertrekken. De definitieve datum krijgen we ws. telefonisch door van onze bemiddelaar Kind & Toekomst.

We hebben inmiddels ook via de email contact weten te leggen met onze waarschijnlijke reisgenoten. Of het ook daadwerkelijk zo zal zijn zullen we denk ik wel snel merken want binnen de ploeg circuleren nu 2 verschillende voorlopige reisdata's.

We houden jullie op de hoogte.

• 04 Juli 2009 - 19:42

Lara:

Hoi Hinke en Dick,

Nu wordt het aftellen voor jullie! Spannend. Zo te lezen reizen jullie samen met Bridget en Luit.

Lara
    Moeder van Fee Fee en Twan

• 09 Juli 2009 - 17:39

Angelique De Bree:

Hoi,
    Jullie mogen waarschijnlijk eerder naar China dan wij, onze proforma is 14 augustus.
    Maar wie weet, kunnen we toch samen weg!
    Groetjes, Angelique

www.debree.ikneemmee.nl