Raadsgesprek & intake - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Raadsgesprek & intake - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Raadsgesprek & intake

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

27 Maart 2009 | Nederland, Elst

Na lang te hebben gewacht hebben we gisteren de inleesafspraak gehad bij de Raad voor de Kinderbescherming.
De medewerker heeft het gesprek van enkele weken geleden goed verwoord in het verslag. We hoefde dus niks te corrigeren.

Het verslag zou nog dezelfde week worden verstuurd aan het ministerie en vervolgens aan Kind & Toekomst.

We hebben gelijk onze bemiddelaar maar gebeld of het al mogelijk was een intake afspraak te plannen.
En wat denk je.....we kunnen eind volgende week al terecht.
Wow,....zo snel kan het dus ook weer gaan.

• 27 Maart 2009 - 10:44

Pa En Ma:

een terecht

WOW en nogmaals

WOW

• 27 Maart 2009 - 11:03

Agnes:

Fijn joh dat je zo gauw bij K&T mag komen. Ik kan me voorstellen dat je niet meer kan wachten. Ik hoop dat er gauw een voorstel voor jullie komt!!Groetjes Agnes(ede)

• 27 Maart 2009 - 11:34

Wiesje Kingma:

wat spannend.wij wensen jullie heel veel sterkte met het te lange wachten.

• 29 Maart 2009 - 11:55

Harco Rosali Claudia:

Hallo lieve familie,

He, he eindelijk gaan jullie weer een stapje verder. En wat heerlijk om te zien dat het dan ook sneller kan dan je verwacht, super.

Nou, komende week dus voorbereiden en dan aan het einde van de week naar Halle. Heel veel succes en we hopen dat jullie een heel prettig intake-gesprek zullen hebben.

Lieve groetjes,
    Harco * Rosali * Claudia

• 31 Maart 2009 - 09:06

Erika:

Hartstikke goed nieuws. Ik bel volgende week, ik denke wel aan jullie ookal hoor je me niet zo vaak. druk,druk druk

groetjes en liefs erika