Raad voor de Kinderbescherming - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu Raad voor de Kinderbescherming - Reisverslag uit Elst, Nederland van Dick, Hinke, Senna & Stijn Schilstra - WaarBenJij.nu

Raad voor de Kinderbescherming

Door: Dick Schilstra

Blijf op de hoogte en volg Dick, Hinke, Senna & Stijn

31 Januari 2009 | Nederland, Elst

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in een eerder bericht zijn we voornemens over te stappen van de reguliere adoptieprocedure naar de special needs procedure.

Onderdeel hiervan is dat we ons gezinsrapport moeten laten aanpassen door de Raad voor de Kinderbescherming. We hebben onze wens hiervoor al een tijdje geleden bekend gemaakt bij het ministerie van justitie en nu is het dan zover. We hebben bericht gekregen dat de raadsmedewerker bij ons thuis komt binnenkort. Toch wel weer even spannend.
Aangezien onze beginseltoestemming (zeg maar onze adoptievergunning) ook verlengd moet worden door de Raad gebeurt dit in dezelfde sessie.

We houden jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

• 01 Februari 2009 - 08:19

Harco Claudia Rosali:

Hallo lieve familie,

Wat een goed bericht dat de Raad van de Kinderbescherming binnenkort bij jullie op bezoek gaat komen. Weer een stapje verder. Ook heel erg fijn dat de beginseltoestemming dan gelijk ook verlengd zal gaan worden. (Je kunt het maar gehad hebben he :-))

We volgen jullie met veel interesse en zien jullie graag binnenkort weer.

Lieve groetjes,
    Harco, Claudia en Rosali

PS DVD was echt helemaal super, heel erg bedankt!!